Despre ofertamobila.ro

Ai neovie de ajutor?

Daca ai intrebari, sugestii sau reclamatii cu privire la continutul site-ului ofertamobila.ro, nelamuriri cu privire la o comanda sau alte detalii pe care nu le-ai gasit pe site, ne poti contacta fie prin email, fie telefonic.

 

PLATI
Plata produselor se poate face NUMERAR la livrare sau prin TRANSFER BANCAR.
Avans minimum 50%

 

TRANSPORT GRAUIT
Toate comenzile de peste 20.000 RON beneficiaza de transport GRATUIT in judetele Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 20.000 RON, costul de transport este de 2,5 RON/km (fara TVA SI SE CALCULEAZA DUS-INTORS)

 

Asistenta
Pentru orice nelamurire, informatii despre produse precum si comenzi telefonice, un operator va sta la dispozitie la numerele de telefon

0723 609 750 Liliana CHIS
0730 606 576 Istvan KULCSAR
0727 259 060 Gabriel LAVRINCIC
0753 612 220 Alin ARDELEAN

de luni – vineri intre orele 08,00-15,00

Informatii legale

Termeni si conditii.

Prin navigarea in continuare pe acest site, precum si efectuarea unei comenzi prin magazinul on-line, acceptati Termenii si conditiile ofertamobila.ro precum si politica de confidentialitate .

Citeste Termeni si conditii

Confidentialitate.

Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare.

Termeni de confidentialitate

Politica de utilizare Cookies

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

 

Politica de utilizare Cookies