Termeni si conditii

Proprietate intelectuală

 1. La intrarea produsului in service, receptia se executa printr-o inspectie vizuala a acestuia. Clientul ia act de constatarile ulterioare efectuate in service in urma diagnosticarii produsului.
 2. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor sau seviciilor de pe site-ul ofertamobila.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 3. Prin acesarea site-ul ofertamobila.rosunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam sau confirmam sub nici o forma oricefel de informatie pe care il veti gasi pe acestea.
 4. Clientul are obligatia de a ridica/revendica produsul atat de la SC Simex SA(Ofertamobila) avand CUI. RO 687479 si J31/309/1991 din Simleu Silvaniei, Str. Cehei 100 cat si telefonic la Nr. 0720 609 in termen de 15 zile de la data la care a fost anuntat ca va fi expediat prin curier sau poate fi ridicat de la receptie.
 5. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 6. Prin inregistrarea unei Comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 7. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 8. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 9. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 10. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate. Factura emisa catre Cumparator poate fi si cercitficat de garantie.
 11. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Pentru motive justificate Ofertamobila isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Ofertamobila.ro In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Ofertamobila.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 12. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 13. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Ofertamobila isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
 14. Ofertamobila poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Ofertamobila are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 15. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de service, care sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A.
 16. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Ofertamobila.
 17. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 18. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 19. Dupa 15 (cincisprezece) zile de la achizitionarea unui  Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.
 20. Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.  Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Ofertamobila, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
 21. Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept.  Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize.  Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.  Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz Ofertamobila poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

 1. In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

 1. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de Ofertamobila. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, Ofertamobila va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.
 2. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Ofertamobila si/sau al angajatului/prepusului Ofertamobila care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Comanda

 1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
 2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
 4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si va suporta costul de transport inapoi catre Ofertamobila .
 6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa ofertamobila.ro/contact.
 7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv, precum si factura si certificatul de garantie. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data primirii produsului inapoi la Ofertamobila de la Cumparator. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:1Pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Transfer -> prin virament bancar. 7.2 Pentru Comenzile achitate la curier prin ramburs ->prin restituire in contul indicat de catre Client sau prin curier cu costurile de transport suportate de client.
 8. Toate retururile explicate la punctul 7 (anterior) se vor aplica in urma sosirii produsului in magazinul nostru si in urma verificarii functionabilitatii, starii fizice a produsului si a ambalajului acestuia. In cazul in care produsul nu functioneaza, este deteriorat, zgariat, lovit, prezinta orice urma de demontare sau soc mecanic, precum si ambalajul deteriorat nu se mai poate face returul banilor. Exceptiile fiind socurile mecanice, fizice sau urmele de demontare a produsului care atrag asupra lor iesirea din garantie, celelalte cazuri vor intra in procesul de garantie.
 9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 (cincisprezece) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
 10. Daca vom confirma o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Ofertamobila catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
  Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.
 11. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Ofertamobila sau un furnizor al acestuia.
 12. Produsele la precomanda se platesc integral in avans in momentul plasari comenzi.
 13. Pentru produsele comandate la precomanda si platite cu ordin de plata sau card bancar, trimiterea in lucru a comenzi se va face doar in momentul intrari banilor in contul Ofertamobila. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Ofertamobila si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.
 14. Pentru comenzile sub 299 lei se va plati taxa de transport in zone urbane de 19 lei, in cazul in care comanda nu se va livra in zone rurale din Romania se vor adauga costuri de transport adiacente care vor fi comunicate Cumparatorului inainte de trimiterea comenzii catre el.

Facturare-Plata

 1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului ofertamobila.roinclud T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Ofertamobila, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Ofertamobila, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
 4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Ofertamobila, in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
 6. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@ofertamobila.ro.
 7. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Ofertamobila si nici nu vor fi stocate de catre de  Ofertamobila sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 8. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
 9. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).
 10. Produsele la precomanda se va face factura proforma si se achita integral in avans in momentul plasari comenzi, in caz in care se face plata cu card bancar sau ordin de plata comanda nu va fi data spre prelucrare decat dupa intrarea banilor in contul Ofertamobila. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Ofertamobila si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

Livrarea bunurilor

 1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in showroom-ul Ofertamobila, conform optiunii Clientului.
 2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
 4. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor aflate pe stoc in 48 de ore in zile lucratoare din momentul confirmari comenzi iar pentru produsele aflate pe stoc furnizor in 72 de ore in zile lucratoare.
 5. Termenul de livrare a produselor comandate la precomanda pot fi comunicat de catre consultantii nostri atat telefonic cat si prin email la: contact@ofertamobila.ro , pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Ofertamobila si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

Raspundere

 1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.
 2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
 4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
 5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Ofertamobila, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Garantie

 1. Toate Bunurile comercializate de catre Ofertamobila cu exceptia celor Bunurilor resigilate si second hand, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Ofertamobila, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Ofertamobila direct pe factura de achizitie fie certificat de garantie separat.
 3. Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre Ofertamobila.,va transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie exclusiv in format electronic, prin adaugarea certificatului de garantie aferent Bunului in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
 4. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe ofertamobila.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de Ofertamobila, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: contact@ofertamobila.ro.
 5. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa contact@ofertamobila.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Transferul proprietatii bunurilor

 1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

Returnarea produselor

 1. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
 2. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 “ clientii pot solicita procedura de retur a produselor in termen de 14 zile, fara sa fie nevoiti sa justifice decizia sau sa achite alte costuri decat cele prevazute in articolele ordonantei.” Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 3. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina Dumneavoastra.

Discount

 1. Toate campaniile care sunt desfasurate de Ofertamobila prin mijloace WEB sau cupoane de reducere sunt destinate exclusive persoanelor fizice. Pentru fiecare campanie de DISCOUNT la serviciile prestate de Ofertamobila se pote utiliza doar un singur cupon de reducere pentru produsul adus in service, deasemenea clientul poate beneficia de maxim patru cupoane de reducere pe luna. Clientii Ofertamobila nu pot beneficea (simultan) la aceeas lucrare si de cupon de reducere cat si de oferta de servici postata pe pagina Ofertamobila.
 2. Persoanele juridice pot beneficea de DISCOUNT pe o perioade mai lunga de timp in functie de serviciile sau abonamentul de care are nevoie. Pentru oferta sau discounturile personae juridice va rugam sa ne contactati la Tel: 0720 609 000 sau pe email: contact@ofertamobila.ro

Frauda

 1. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului ofertamobila.rosau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.ofertamobila.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Ofertamobila.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 2. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Ofertamobila, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 3. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Ofertamobila, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Ofertamobila asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Ofertamobila.
 4. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Ofertamobila si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Ofertamobila cu referire la acel Continut.
 5. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
 6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Publicitate

 1. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site,  isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
 2. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Litigii

 1. Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.ofertamobila.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Date firma

SC SIMEX SA CUI RO687479 J31/309/1991

Contact

Sediu:

Simleu Silvaniei, Str. Cehei 100

Telefon

0733 105 484

E-mail

contact[at]
ofertamobila.ro

Program

Luni-Vineri
08,00-15,00
Sambata, Duminica
INCHIS

Proprietate intelectuală

 1. La intrarea produsului in service, receptia se executa printr-o inspectie vizuala a acestuia. Clientul ia act de constatarile ulterioare efectuate in service in urma diagnosticarii produsului.
 2. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor sau seviciilor de pe site-ul ofertamobila.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 3. Prin acesarea site-ul ofertamobila.rosunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam sau confirmam sub nici o forma oricefel de informatie pe care il veti gasi pe acestea.
 4. Clientul are obligatia de a ridica/revendica produsul atat de la SC Simex SA(Ofertamobila) avand CUI. RO 687479 si J31/309/1991 din Simleu Silvaniei, Str. Cehei 100 cat si telefonic la Nr. 0720 609 in termen de 15 zile de la data la care a fost anuntat ca va fi expediat prin curier sau poate fi ridicat de la receptie.
 5. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 6. Prin inregistrarea unei Comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 7. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 8. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 9. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 10. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate. Factura emisa catre Cumparator poate fi si cercitficat de garantie.
 11. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Pentru motive justificate Ofertamobila isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Ofertamobila.ro In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Ofertamobila.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 12. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 13. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Ofertamobila isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
 14. Ofertamobila poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Ofertamobila are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 15. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de service, care sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A.
 16. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Ofertamobila.
 17. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 18. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 19. Dupa 15 (cincisprezece) zile de la achizitionarea unui  Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.
 20. Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.  Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Ofertamobila, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
 21. Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept.  Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize.  Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.  Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz Ofertamobila poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

 1. In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

 1. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de Ofertamobila. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, Ofertamobila va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.
 2. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Ofertamobila si/sau al angajatului/prepusului Ofertamobila care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Comanda

 1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
 2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
 4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si va suporta costul de transport inapoi catre Ofertamobila .
 6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa ofertamobila.ro/contact.
 7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv, precum si factura si certificatul de garantie. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data primirii produsului inapoi la Ofertamobila de la Cumparator. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:1Pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Transfer -> prin virament bancar. 7.2 Pentru Comenzile achitate la curier prin ramburs ->prin restituire in contul indicat de catre Client sau prin curier cu costurile de transport suportate de client.
 8. Toate retururile explicate la punctul 7 (anterior) se vor aplica in urma sosirii produsului in magazinul nostru si in urma verificarii functionabilitatii, starii fizice a produsului si a ambalajului acestuia. In cazul in care produsul nu functioneaza, este deteriorat, zgariat, lovit, prezinta orice urma de demontare sau soc mecanic, precum si ambalajul deteriorat nu se mai poate face returul banilor. Exceptiile fiind socurile mecanice, fizice sau urmele de demontare a produsului care atrag asupra lor iesirea din garantie, celelalte cazuri vor intra in procesul de garantie.
 9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 (cincisprezece) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
 10. Daca vom confirma o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Ofertamobila catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
  Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.
 11. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Ofertamobila sau un furnizor al acestuia.
 12. Produsele la precomanda se platesc integral in avans in momentul plasari comenzi.
 13. Pentru produsele comandate la precomanda si platite cu ordin de plata sau card bancar, trimiterea in lucru a comenzi se va face doar in momentul intrari banilor in contul Ofertamobila. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Ofertamobila si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.
 14. Pentru comenzile sub 299 lei se va plati taxa de transport in zone urbane de 19 lei, in cazul in care comanda nu se va livra in zone rurale din Romania se vor adauga costuri de transport adiacente care vor fi comunicate Cumparatorului inainte de trimiterea comenzii catre el.

Facturare-Plata

 1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului ofertamobila.roinclud T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Ofertamobila, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Ofertamobila, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
 4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Ofertamobila, in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
 6. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@ofertamobila.ro.
 7. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Ofertamobila si nici nu vor fi stocate de catre de  Ofertamobila sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 8. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
 9. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).
 10. Produsele la precomanda se va face factura proforma si se achita integral in avans in momentul plasari comenzi, in caz in care se face plata cu card bancar sau ordin de plata comanda nu va fi data spre prelucrare decat dupa intrarea banilor in contul Ofertamobila. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Ofertamobila si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

Livrarea bunurilor

 1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in showroom-ul Ofertamobila, conform optiunii Clientului.
 2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
 4. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor aflate pe stoc in 48 de ore in zile lucratoare din momentul confirmari comenzi iar pentru produsele aflate pe stoc furnizor in 72 de ore in zile lucratoare.
 5. Termenul de livrare a produselor comandate la precomanda pot fi comunicat de catre consultantii nostri atat telefonic cat si prin email la: contact@ofertamobila.ro , pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza  doar in ordinea inregistrarii platii in conturile Ofertamobila si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

Raspundere

 1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.
 2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
 4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
 5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Ofertamobila, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Garantie

 1. Toate Bunurile comercializate de catre Ofertamobila cu exceptia celor Bunurilor resigilate si second hand, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de Ofertamobila, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Ofertamobila direct pe factura de achizitie fie certificat de garantie separat.
 3. Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre Ofertamobila.,va transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie exclusiv in format electronic, prin adaugarea certificatului de garantie aferent Bunului in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
 4. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe ofertamobila.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de Ofertamobila, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: contact@ofertamobila.ro.
 5. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa contact@ofertamobila.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Transferul proprietatii bunurilor

 1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

Returnarea produselor

 1. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
 2. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 “ clientii pot solicita procedura de retur a produselor in termen de 14 zile, fara sa fie nevoiti sa justifice decizia sau sa achite alte costuri decat cele prevazute in articolele ordonantei.” Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 3. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina Dumneavoastra.

Discount

 1. Toate campaniile care sunt desfasurate de Ofertamobila prin mijloace WEB sau cupoane de reducere sunt destinate exclusive persoanelor fizice. Pentru fiecare campanie de DISCOUNT la serviciile prestate de Ofertamobila se pote utiliza doar un singur cupon de reducere pentru produsul adus in service, deasemenea clientul poate beneficia de maxim patru cupoane de reducere pe luna. Clientii Ofertamobila nu pot beneficea (simultan) la aceeas lucrare si de cupon de reducere cat si de oferta de servici postata pe pagina Ofertamobila.
 2. Persoanele juridice pot beneficea de DISCOUNT pe o perioade mai lunga de timp in functie de serviciile sau abonamentul de care are nevoie. Pentru oferta sau discounturile personae juridice va rugam sa ne contactati la Tel: 0720 609 000 sau pe email: contact@ofertamobila.ro

Frauda

 1. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului ofertamobila.rosau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.ofertamobila.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Ofertamobila.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 2. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Ofertamobila, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 3. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Ofertamobila, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Ofertamobila asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Ofertamobila.
 4. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Ofertamobila si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Ofertamobila cu referire la acel Continut.
 5. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
 6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Publicitate

 1. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site,  isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
 2. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Litigii

 1. Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.ofertamobila.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Date firma

SC SIMEX SA CUI RO687479 J31/309/1991

Contact

Sediu:

Simleu Silvaniei, Str. Cehei 100

Telefon

0720 609 000

E-mail

contact[at]
ofertamobila.ro

Program

Luni-Vineri
08,00-15,00
Sambata, Duminica
INCHIS